Puur polder

Wie zijn wij?

Puur-Polder-logies is een uniek concept.

U logeert in een appartement wat met veel liefde voor oude en natuurlijke materialen is ingericht. Vele items waarmee het is ingericht, zijn tevens te koop, waardoor het interieur iedere keer veranderd. Mijn passie voor hout, beton en ceramiek, heeft ervoor gezorgd dat er een atelier/ winkel, is waar oude interieur items en ceramiek te koop zijn, en ook workshops worden gegeven.    

Wij hebben onze droom kunnen realiseren, door ons oude boerenhuis volledig te renoveren en er een woonboerderij van te maken met 2 sfeervolle appartementen en een atelier. Deze zijn met heel veel aandacht ingericht zodat U onze landelijke sfeer gaat ervaren wanneer U komt logeren in ons Puur-Polder-Huis. 

In de zomer maanden (grote vakantie) is ons huis zelf te huur in combinatie met de 2 appartementen, zodat grote groepen tot 12 personen hier heerlijk kunnen vertoeven, en toch ook de privacy van hun eigen vertrek op kunnen zoeken.  Wordt vooral veel gedaan door families.   Opa en oma`s met de kinderen en kleinkinderen, en maken dan mooie herinneringen, met zijn allen onder 1 dak, in een heerlijk groot familiehuis.

Voor ons staat gastvrijheid hoog in het vaandel, maar privacy ook. Daarom is het zo lekker dat onze gasten dit geheel zelf kunnen bepalen, als ze zin in een praatje hebben kunnen ze in het atelier binnen lopen waar ik vaak aanwezig ben.  Vinden ze het heerlijk geheel op zichzelf te zijn, dan kan dat ook op hun eigen plekje. Met een eigen patio en een hottub om na te genieten van een heerlijke dag zeeland.

Wij zien er in ieder geval naar uit om U te mogen ontvangen, in het mooie zeeland, en het fijne dorp Wemeldinge wat aan het water ligt en veel te bieden heeft.

“Ervaar een heerlijk ontspannen weekend of week in het mooie Zeeland, waar prachtige fietsroutes zijn langs de kust, door het polderlandschap of mooie bloesemroute door de vele boomgaarden. “

Onze appartementen

Puur

Prachtig appartement in serene sferen. Alles lekker licht en `puur. Volledig uitgerust. Solide en comfort zorgen voor een heerlijk verblijf Kom tot rust en Geniet!

Polder

Prachtig appartement in warme polder sferen. Alles sfeervol in warme tinten ingericht Volledig uitgerust. Solide en comfort zorgen voor een heerlijk ontspannen verblijf. Kom tot rust en Geniet.!
× Hoe kan ik je helpen?